Accessibility Tools

mail edu.panteion.gr - φοιτητές/τριες και των τριών κύκλων σπουδών του Παντείου

Σας ενημερώνουμε ότι όλοι και όλες οι φοιτητές και οι φοιτήτριες και των τριών κύκλων σπουδών του Παντείου, εντάχθηκαν στις υπηρεσίες του  GSuite for Education,  με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της μορφής <...>@edu.panteion.gr.

Η υπηρεσία είναι αυτόματα διαθέσιμη με τη χρήση του λογαριασμού Uregister.

Πρόσβαση στην υπηρεσία  από :

mail.edu.panteion.gr .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πλέον όλες οι ανακοινώσεις του openeclass θα αποστέλλονται αυτόματα στους ιδρυματικούς λογαριασμούς των χρηστών της μορφής <...>@edu.panteion.gr.

Οι φοιτητές-ριες έχουν υποχρέωση να παρακολουθούν το  ιδρυματικό τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της μορφής <...>@edu.panteion.gr.

Γενικές οδηγίες mail edu.panteion.gr - φοιτητές/τριες : εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όσοι και όσες μεταπτυχιακοί-ες φοιτητές-ριες και διδακτορικοί φοιτητές-ριες διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της μορφής <…>@panteion.gr:

  • παρακαλούνται όπως φροντίσουν να ενημερώσουν τις επικοινωνίες τους με το νέο τους ιδρυματικό email της μορφής <...>@edu.panteion.gr καθώς αποτελεί το επίσημο ιδρυματικό mail (αντί του μέχρι τώρα χρησιμοποιουμένου τύπου <…>@panteion.gr).
  • παρακαλούνται όπως φροντίσουν να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους (αλληλογραφία, επαφές, αρχεία) ή να τα μεταφέρουν στο νέο. Λόγω της διαφορετικής δομής των ηλεκτρονικών διευθύνσεων δεν είναι δυνατή η μεταφορά τους από το παλαιό σύστημα στο νέο. Οι νέοι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δημιουργούνται εξ αρχής. Το παλαιό Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο θα λειτουργεί παράλληλα με το νέο, μέχρι την πρώτη Αυγούστου 2024 (1/8/2024). Μετά την ημερομηνία αυτή, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του email <…>@panteion.gr.